Krokusvakantie – GEEN TRAINING

Tijdens de krokusvakantie zal er geen training zijn. De school sluit 1 week en dus ook onze dojo. Geniet van jullie vakantie! Wij zien jullie graag terug op woensdag 21 februari.

Nieuwe kinderen en jeugd – starten in 2018

Kinderen (6 t.e.m. 10 j) en jeugd (10 t.e.m. 15 j) die ondertussen oud genoeg zijn en in het kersverse nieuwe jaar 2018 nog willen starten met karate, kunnen aansluiten t.e.m. de krokusvakantie (12 februari). Hier vind je al de info. Hopelijk mogen we enkele nieuwe gezichtjes verwelkomen! De eerste training gaat door op woensdag 10 januari.

!!! PRETTIGE FEESTDAGEN !!!

Namens de lesgevers, wensen wij alle karateka’s een zalig kerstmis en een gelukkig nieuwjaar! Hopelijk zitten er ook wat karatewensen in jullie nieuwjaarsbrief. Geniet van jullie vakantie en tot in 2018!


 

Kerstvakantie – GEEN TRAINING

Tijdens de kerstvakantie zal er geen training zijn. De school sluit 2 weken en dus ook onze dojo. Geniet van jullie vakantie! Wij zien jullie graag terug op woensdag 10 januari.

Examenuitslag (22/11)

De resultaten van het clubexamen kan je hier nog eens terugvinden. Proficiat aan de geslaagden! Voor diegenen dat het examen iets minder goed is verlopen, tandje bijsteken en dan gaan jullie volgende keer zeker knallen!

Sinterklaastraining (29/11)

Op woensdag 29 november ontvangen wij hoog bezoek vanuit Spanje in de dojo. De kinderen (groep 1) en jeugd (groep 2) zullen samen trainen van 18u30 t.e.m. 19u30. Oefen alvast nog eens de gekende liedjes! Zijn jullie allemaal braaf geweest?

Herfstvakantie – GEEN TRAINING

Tijdens de herfstvakantie zal er geen training zijn. De school sluit een weekje en dus ook onze dojo. Geniet van jullie vakantie! Hopelijk zien we elkaar wel op de BBQ op zaterdag 4 november. Zijn jullie al ingeschreven?

ClubBBQ (4/11)

Kom allemaal lekker smullen op onze jaarlijkse clubBBQ! Geniet van een heerlijk stukje vlees met een lekker drankje overgoten met een sausje van gezelligheid. Iedereen welkom! Hier vind je al de info. Inschrijven kan t.e.m. 27 oktober.

International Karate Organization Kyokushinkaikan Union (IKOKU)

Onze Japanse moederorganisatie, vroeger gekend als de “All Japan Kyokushin Union” heeft haar naam veranderd in “International Karate Organization Kyokushinkaikan Union (IKOKU)”. Met de keuze voor IKO wordt er terug gegrepen naar de naam ten tijde van Sosai Mas. Oyama, onze stichter. Neem eens een kijkje op hun website. (Je moet hem wel vertalen want hij is opgemaakt in het Japans.)