BBQ @ sportcafé (1/6)

Ook dit jaar weer trakteren Gino en Georgina van het sportcafé de volwassenen op een BBQ om het jaar gezellig af te sluiten. Samen met de andere clubs die in de Gitok sporten kunnen we genieten van lekkere vleesjes, brood, salades, … De BBQ start vanaf 18u. Hierdoor komt de volwassenentraining te vervallen, de jeugdtraining gaat wel gewoon door. Geef even een seintje aan sensei Herbert of je aanwezig zal zijn. Njamie!!!

Examenresultaten (27/04)

We hebben weer mooie examens gezien! Proficiat aan de geslaagden! Voor diegenen bij wie het ietsje minder was, tandje bijsteken en volgende keer gaan jullie schitteren! Hierbij nogmaals de resultaten.

Feesttraining sensei Steven (25/05)

De obi en het diploma zijn gearriveerd! Tijd dus voor het allerlaatste examen … de feesttraining!!!

De volwassenen worden verwacht om 19u45 in de zaal. Net zoals al de vorige feesttrainingen vragen we aan jullie om een ludieke opdracht voor te bereiden. Enigste voorwaarde, je moet ze zelf ook kunnen! Voor de jeugd is er eerst nog training om 19u. Zij mogen daarna ook deelnemen aan de feesttraining (met eventueel een opdrachtje).

Sensei Steven mag dan stijf van de zenuwen en stress zich helemaal aan ons overgeven vanaf 20u!

Hopelijk mogen we veel volk verwelkomen!

Kinder- en jeugdtrainingsdag (9/4)

Na de superleuke en succesvolle trainingsdag van de voorbije jaren, organiseren we ook nu weer, voor de 4de keer al, tijdens de paasvakantie een trainingsdag voor onze jongere karateka’s. Deze gaat door in de sporthal van Achterbroek van 9u tot 16u30. In de bijlage vind je al de info. Hopelijk kan je erbij zijn!

Kinder- en jeugdtrainingsdag (09-04-2018)

Paasvakantie – GEEN TRAINING

Tijdens de paasvakantie is de school gesloten en zijn er dus geen trainingen. Veel vakantieplezier en groetjes aan de paashaas!

Gezamelijke kumitétraining – volwassenen

Op vrijdag 16 maart van 20.30-ca. 22.30h zijn de volwassenen uitgenodigd door Oshi Shinobu (shihan Koen De Backker) voor een gezamelijke kumitétraining. Ze gaat door in de Gemeentelijke Basisschool Centrum (ingang aan Kerk) te Vosselaar. De reguliere training voor de volwassenen komt te vervallen. De jeugdtraining gaat wel gewoon door.

Krokusvakantie – GEEN TRAINING

Tijdens de krokusvakantie zal er geen training zijn. De school sluit 1 week en dus ook onze dojo. Geniet van jullie vakantie! Wij zien jullie graag terug op woensdag 21 februari.

Nieuwe kinderen en jeugd – starten in 2018

Kinderen (6 t.e.m. 10 j) en jeugd (10 t.e.m. 15 j) die ondertussen oud genoeg zijn en in het kersverse nieuwe jaar 2018 nog willen starten met karate, kunnen aansluiten t.e.m. de krokusvakantie (12 februari). Hier vind je al de info. Hopelijk mogen we enkele nieuwe gezichtjes verwelkomen! De eerste training gaat door op woensdag 10 januari.

!!! PRETTIGE FEESTDAGEN !!!

Namens de lesgevers, wensen wij alle karateka’s een zalig kerstmis en een gelukkig nieuwjaar! Hopelijk zitten er ook wat karatewensen in jullie nieuwjaarsbrief. Geniet van jullie vakantie en tot in 2018!