Proeftraining nieuwe leden (10/6) – GEANNULEERD

Helaas kan de proeftraining wegens de corona niet doorgaan. Normaal is het een ideale gelegenheid om ‘nieuwe’ leden al eens te laten proeven van onze sport. We verwelkomen jullie wel heel graag begin september bij de start van het nieuwe sportseizoen. Je mag dan altijd 3 keer meetrainen vooraleer je moet inschrijven. Hopelijk tot dan!

Kunstenaars gezocht! Kleur jij mee?

Haal je beste tekentalent boven en stuur je kunstwerkje naar info@masoyamakalmthout.be. Dan maken wij er een mooie collage van.

     
Lars Nelissen Feline Nelissen Yaro Van Thillo Xeno Van Thillo
Patrick Gergely Vincent Van Puyenbroeck Christophe Van Puyenbroeck Sienna Bijsterveld
Fynn Bijsterveld      
     

Doe jij mee? Wij dagen je uit!

18/04 Work-out ‘old school’

17/04 Work-out sensei Eddy

16/04 Work-out sensei Steven

15/04 Work-out sempais – deel 1 Work-out sempais – deel 2

14/04 Work-out sensei Ans – deel 1 Work-out sensei Ans – deel 2 Work-out sensei Ans – deel 3

13/04 Work-out sensei Thomas

12/04 Work-out sensei Maxim

11/04 Work-out sensei Joke

10/04 Work-out sensei Nick

09/04 Work-out sensei Eddy – deel 1 Work-out sensei Eddy – deel 2

08/04 Work-out sensei Herbert

07/04 Work-out sensei Ans

06/04 Work-out sensei Steven

05/04 Intro

Coronavirus !!!

Onze dojo zal al de richtlijnen en adviezen volgen van de Nationale Veiligheidsraad en andere instanties. Hierdoor zal onze dojo gesloten zijn t/m vrijdag 3 april. We wachten verder geduldig af en volgen net zoals jullie mee hoe de situatie evolueert. Uiteraard mogen jullie in afwachting altijd thuis wat karate oefenen!

Instap nieuwe leden (2019 – 2020)

Met trots mogen we schrijven dat we dit jaar heel sterke kinder- en jeugdgroepen hebben die het goed volhouden. Hierdoor kunnen we helaas geen nieuwe kinderen en jeugd toelaten. Volwassenen (> 16 jaar) die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging, verwelkomen we wel nog heel graag. Spring gerust eens binnen voor wat meer info of om een keertje mee te trainen!

Merry Christmas and Happy New Year

Wij wensen jullie allen prettige feestdagen! Wij hopen jullie met veel goesting terug te verwelkom op woensdag 8 januari om met veel goede voornemens het nieuwe jaar te starten!

Kerstvakantie – GEEN TRAINING

Tijdens de vakantie is de school gesloten en dus ook de dojo. Er zullen geen trainingen doorgaan. Geniet van jullie vakantie!