Examenuitslag (22/11)

De resultaten van het clubexamen kan je hier nog eens terugvinden. Proficiat aan de geslaagden! Voor diegenen dat het examen iets minder goed is verlopen, tandje bijsteken en dan gaan jullie volgende keer zeker knallen!

Sinterklaastraining (29/11)

Op woensdag 29 november ontvangen wij hoog bezoek vanuit Spanje in de dojo. De kinderen (groep 1) en jeugd (groep 2) zullen samen trainen van 18u30 t.e.m. 19u30. Oefen alvast nog eens de gekende liedjes! Zijn jullie allemaal braaf geweest?

Herfstvakantie – GEEN TRAINING

Tijdens de herfstvakantie zal er geen training zijn. De school sluit een weekje en dus ook onze dojo. Geniet van jullie vakantie! Hopelijk zien we elkaar wel op de BBQ op zaterdag 4 november. Zijn jullie al ingeschreven?

ClubBBQ (4/11)

Kom allemaal lekker smullen op onze jaarlijkse clubBBQ! Geniet van een heerlijk stukje vlees met een lekker drankje overgoten met een sausje van gezelligheid. Iedereen welkom! Hier vind je al de info. Inschrijven kan t.e.m. 27 oktober.

International Karate Organization Kyokushinkaikan Union (IKOKU)

Onze Japanse moederorganisatie, vroeger gekend als de “All Japan Kyokushin Union” heeft haar naam veranderd in “International Karate Organization Kyokushinkaikan Union (IKOKU)”. Met de keuze voor IKO wordt er terug gegrepen naar de naam ten tijde van Sosai Mas. Oyama, onze stichter. Neem eens een kijkje op hun website. (Je moet hem wel vertalen want hij is opgemaakt in het Japans.)

Feesttraining sensei Nick (22/9)

De obi en het diploma zijn gearriveerd! Tijd dus voor het allerlaatste examen … de feesttraining!!!

De volwassenen worden verwacht om 19u45 in de zaal. Net zoals al de vorige feesttrainingen vragen we jullie een ludieke opdracht voor te bereiden. Enigste voorwaarde, je moet ze zelf ook kunnen! Voor de jeugd is er eerst nog training om 19u. Zij mogen daarna ook deelnemen aan de feesttraining (met eventueel een opdrachtje).

Sensei Nick mag dan stijf van de zenuwen en stress zich helemaal aan ons overgeven vanaf 20u!

Hopelijk mogen we veel volk verwelkomen!

!!! NIEUWE LEDEN !!!

Heb je zin om met karate te starten? Kom gewoon eens kijken! Of beter nog, train ineens mee! Dan ervaar je onmiddellijk wat een karate-les is! Een T-shirt en sportbroek zijn het enigste dat je nodig hebt. Misschien ontdek je wel een hobby voor de rest van je leven! Hier vind je onze trainingsuren. Aarzel niet bij vragen om contact met ons op te nemen.

Start nieuw sportseizoen 2017-2018

Na een deugddoende vakantie hopen wij jullie allen met veel karate-goesting terug te zien in onze dojo! De lessen starten op woensdag 6 september. Wij kijken er al naar uit om jullie met heel veel enthousiasme te ontvangen!

Reeds opnieuw ingeschreven ?

Vergeet niet je inschrijvingsformulieren op te sturen naar info@masoyamakalmthout.be of geef ze af aan één van de lesgevers.