Annulatie alle trainingen vanaf 28/10 tot nader order

Beste karateka, beste ouder
a
Vandaag werden er bijkomende maatregelen in de strijd tegen corona afgekondigd door de Vlaamse regering. Deze hebben een verregaande impact op onze werking en trainingen. Omdat we een full-contact vechtsport beoefenen, waren we reeds sterk beperkt in ons doen en laten. Trainen op de kussens of sparren was al enige tijd niet meer aan de orde.
a
Zonet hebben we met de lesgevers de huidige situatie besproken en hoe we hiermee moeten omgaan binnen onze karateclub. Het wordt ons niet gemakkelijk gemaakt.
a
Ondanks onze ‘never give up – spirit’, hebben we na veel wikken en wegen besloten om al onze karatetrainingen vanaf morgen 28/10 te annuleren. Het bevalt ons zwaar maar dit lijkt ons momenteel het verstandigste. We mogen onszelf gelukkig prijzen dat we het corona-beestje tot op heden hebben kunnen buiten houden. Waar we vorig jaar op het einde van het sportseizoen de weersomstandigheden nog meehadden en onze creativiteit in de buitenlucht konden loslaten, kunnen we hier momenteel niet op terug vallen.
a
Ook al zijn er onder bepaalde omstandigheden uitzonderingen voorzien voor -12 jarigen, kiezen we voor een algemene ‘yame (= stop)’ voor al onze leeftijdsgroepen.
a
We hopen uit het diepste van ons hart dat dit maar tijdelijk is. Want voor velen is sport een uitlaatklep waarbij even niet aan de dagelijkse sleur moet worden gedacht en waarmee de mentale batterijen worden opgeladen.
a
Vanaf het moment dat de situatie het toelaat om de trainingen terug op te starten, brengen we jullie onmiddellijk op de hoogte. (We troosten onszelf met het idee dat er de komende 2 weken sowieso geen trainingen zouden doorgaan wegens de herfstvakantie en een feestdag.)
a
Wij hopen op jullie begrip.
a
Indien jullie vragen of bemerkingen hebben, horen we ze graag.
a
Sportieve groeten, osu
a
Namens jullie lesgevers
a
Sensei Herbert
a
Voorzitter / dojo-operator
Mas. Oyama Kyokushinkai Karate Kalmthout – België
ww.masoyamakalmthout.be
www.facebook.com/masoyamakalmthout
info@masoyamakalmthout.be
Geplaatst in Nieuws.