__________________________________________________________________________________________________________________________

WELKOM OP DE WEBSITE VAN ONZE KARATECLUB

Wij zijn een full-contact karateclub gelegen in het hartje van Kalmthout. Jong of oud, meisje of jongen, vrouw of man, iedereen is bij ons welkom.

Hier op onze site vind je alle informatie over Mas. Oyama Kyokushinkai Karate.

Is je interesse gewekt? Spring gerust eens binnen om vrijblijvend een proeftraining mee te doen. Misschien ontdek je wel een hobby voor de rest van je leven!

Aarzel niet bij vragen om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag verder.

Veel surfplezier! Osu

__________________________________________________________________________________________________________________________

Kinderzomerkamp @ Bredene (28/8)

Al de info vind je hier! Ben jij er ook bij?

Meer informatie

Prettige vakantie!

Wij wensen jullie allen een super vakantie toe! Hopelijk mogen we snel deze speciale situatie achter ons laten en kunnen we er in september terug volop invliegen! Al de info voor het nieuwe seizoen zal de komende weken worden toegestuurd.

Meer informatie

Proeftraining nieuwe leden (10/6) – GEANNULEERD

Helaas kan de proeftraining wegens de corona niet doorgaan. Normaal is het een ideale gelegenheid om ‘nieuwe’ leden al eens te laten proeven van onze sport. We verwelkomen jullie wel heel graag begin september bij de start van het nieuwe sportseizoen. Je mag dan altijd 3 keer meetrainen vooraleer je moet inschrijven. Hopelijk tot dan!

Meer informatie

____________________________________________________________________________________________________________________________

Toekomstige evenementen

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Laatste training van het seizoen – volwassenen (27/6)

Ook onze oudsten gaven er nog eens een laatste keer een lap op! Afsluiten deden we met een frisse borrel bij de lokale middenstand.

Een traantje werd gisteren weggepinkt want ook sensei Steven gaat even de wereld buiten het karate ontdekken. Dank je wel voor 10 jaar inzet en vele mooie momenten! See MoreSee Less

Comment on Facebook 682201335127015_4493926783954432

Merci en graag gedaan! Ik spring nog binnen om een lowkick uit te delen … of te krijgen 😋

Laatste training van het seizoen – kinderen en jeugd (24/6)

Ondanks de omstandigheden maakten we er toch iets super leuk van! Na telkens een half uur karate, sloten we af met een gezellig babbeltje bij een ijsje, chipjes en een drankje.

Voor sensei Nick was het extra speciaal. Na 22 jaar karate is het eventjes tijd voor wat anders. We sloten elke les af met 10 stoten met de luidste kiai’s die we maar konden maken om hem te bedanken voor de jaren inzet en al hetgeen hij gedaan heeft vr de dojo. We wensen sensei Nick het allerbeste toe en hopen stiekem dat de karatekriebel nooit helemaal verdwijnt. We zullen hem alvast nog eens herinneren aan de datum van onze jaarlijkse clubbbq! 😀

Een prettige deugddoende vakantie toegewenst aan iedereen!!! Denk af en toe eens wat aan karate, neem geregeld een kijkje op de site en hopelijk tot in september!!!

Vakantiegroeten van al jullie lesgevers! See MoreSee Less

Comment on Facebook 682201335127015_4482110935136017

Dikke Merci voor alle organisatie! Fijne vakantie 😘

Bedankt voor de fijne momenten.

Eerste buitentraining (20/5)

De volwassenen deden alvast een eerste buitentraining als proefsessie. Met exact 20 personen was onze groep volzet en konden we ons aan alle regels houden.
Vanaf 3 juni starten ook onze kinderen en jeugd met buitentrainingen. Hou je mailbox in de gaten! See MoreSee Less

Online kinder- en jeugdtraining (13/5)

Met 36 jong-karatekas was deze eerste online training een succes! Super tof dat jullie erbij waren! We kunnen al niet wachten tot volgende week. We sturen jullie het komend weekend een nieuwe link door. OSU KIAIA BANZAI!!! See MoreSee Less

Online kinder- en jeugdtraining (13/5)

Met 36 jong-karatekas was deze eerste online training een succes! Super tof dat jullie erbij waren! We kunnen al niet wachten tot volgende week. We sturen jullie het komend weekend een nieuwe link door. OSU KIAIA BANZAI!!!Image attachment

Comment on Facebook 682201335127015_4300099356670510

Chips vergeten 🤦🏼‍♀️

Was super voor Lars, dank jullie wel!!

Top gedaan

Beste kinder- en jeugdkarateka’s,

Onze sensei’s zijn helemaal klaar om jullie eerste online training te geven via Zoom. We gebruikten de volwassenen al eens als proefkonijn en zijn helemaal voorbereid voor online lesgeven.
De training zal woensdag 13 mei doorgaan van 18u15 tot 18u45.
Jullie of jullie ouders zullen zaterdag een email ontvangen met de juiste gegevens om in te loggen. We hopen jullie massaal te kunnen treffen!!! See MoreSee Less

Beste kinder- en jeugdkaratekas, 

Onze senseis zijn helemaal klaar om jullie eerste online training te geven via Zoom. We gebruikten de volwassenen al eens als proefkonijn en zijn helemaal voorbereid voor online lesgeven. 
De training zal woensdag 13 mei doorgaan van 18u15 tot 18u45. 
Jullie of jullie ouders zullen zaterdag een email ontvangen met de juiste gegevens om in te loggen. We hopen jullie massaal te kunnen treffen!!!

Comment on Facebook Beste kinder- en …

Geniet er van, kameraden! Het is niet hetzelfde, maar in deze tijden het beste alternatief. Keep it up, we zien elkaar allemaal snel terug! Osu!

Load more